Gastronomiska anteckningar

Nils Jareborg
  • Upplaga: 1
  • Utgivningsår: 2017
  • ISBN: 9789176789896
Antal:
-
1
+
220 :-
(Exkl. moms och porto/frakt)

Boken är en uppföljare till “Festskrift: Gastronomiska undersökningar” (2002). Den innehåller ungefär 650 recept, huvudsakligen med anknytning till italiensk, fransk och svensk kokkonst. Svårighetsgraden är låg eller måttlig. En tredjedel av texten består av mer eller mindre angelägna kommentarer och notiser rörande mat och dess ätande.

Smakprov >>

Advokatfirman Vinge

>> Visa alla

De lege

>> Visa alla

IFF - Institutet för Fastighetsrättslig Forskning

>> Visa alla

IfU – Institutet för utbildningsrätt

>> Visa alla

Juridiska inst. skriftserie Handelshögskolan vid Göteborgs univ.

>> Visa alla

Praktisk process

>> Visa alla

SIFIR - Svenska Institutet för Internationell Rätt

>> Visa alla

SJFU - Skrifter från juridiska fakulteten i Uppsala

>> Visa alla

Skrifter från juridiska institutionen vid Umeå universitet

>> Visa alla

Stiftelsen Rättsfonden

>> Visa alla

Svensk straffrätt

>> Visa alla