Svensk Lag | Anpassad för studenter

Lagboken

Rätt pris, rätt vikt och rätt innehåll. Svensk Lag, även känd som den gröna lagboken, är särskilt anpassad för studier i juridik.

Svensk Lag | Billigast

Rätt pris

Inköp av kurslitteratur, särskilt en lagbok, innebär stora utgifter för studenter. Välj den gröna lagboken och håll kostnaderna nere. Svensk Lag är det billigaste lagboksalternativet.

Svensk Lag | Lättast

Rätt vikt

Lagböcker är kända för att vara tunga som tegelstenar, men den gröna lagboken är en lättviktare. Svensk Lag är specialanpassad och innehåller bara det som behövs för studier i juridik, varken mer eller mindre. Därför är den gröna lagboken ett lätt val.

Svensk Lag | Lämpligast

Rätt innehåll

Den gröna lagboken är framtagen i samarbete med universiteten. Den innehåller därför just det som behövs på till exempel juristprogrammet, rättsvetenskapliga program, socionomprogrammet eller på kurser i juridik och rättsvetenskap. Eftersom Svensk Lag innehåller hela årets lagändringar behövs inte något tilläggshäfte eller komplement.

Studenternas behov är vår lag

Den studentanpassade gröna lagboken är den mest använda lagboken på juristprogrammet vid Uppsala universitet. Köp Svensk Lag, du med. 

Lagboken finns att beställa hos någon av nätbokhandlarna eller i din lokala bokhandel.

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Beställ ditt lärarex av
Svensk Lag

Undervisar du i juridik? Dags att fastställa kurslitteratur för nästa termin? Beställ ett lärarexemplar av den gröna lagboken.

Beställ lärarex

Du som undervisar i juridik är välkommen att beställa friexemplar av böcker som finns på kurslistan eller böcker som kan bli aktuella som kurslitteratur. Hör gärna av dig med eventuella synpunkter efter utvärdering!

Obligatorisk