Gastronomiska anteckningar

Nils Jareborg
  • Upplaga: 1
  • Utgivningsår: 2017
  • ISBN: 9789176789896
Antal:
-
1
+
233 :-
(Porto/frakt tillkommer)

Boken är en uppföljare till “Festskrift: Gastronomiska undersökningar” (2002). Den innehåller ungefär 650 recept, huvudsakligen med anknytning till italiensk, fransk och svensk kokkonst. Svårighetsgraden är låg eller måttlig. En tredjedel av texten består av mer eller mindre angelägna kommentarer och notiser rörande mat och dess ätande.

Smakprov >>

Advokatfirman Vinge

De lege

IFF - Institutet för Fastighetsrättslig Forskning

IfU – Institutet för utbildningsrätt

Juridiska inst. skriftserie Handelshögskolan vid Göteborgs univ.

Praktisk process

SIFIR - Svenska Institutet för Internationell Rätt

SJFU - Skrifter från juridiska fakulteten i Uppsala

Skrifter från juridiska institutionen vid Umeå universitet

Stiftelsen Rättsfonden

Svensk straffrätt